Werken in 2015

Logo en logotype Werkenin2015 Sdu Uitgevers heeft een site gelanceerd waar ze artikelen over ‘het nieuwe werken’ uit haar verschillende titels verzameld: Werken in 2015.

Een site die uiterlijk eind 2014 dus dient te verdwijnen? Geen idee, maar wat ik wel weet is dat het logo voor 8% van de bevolking waarschijnlijk volstrekt onleesbaar is. Ik heb geen last van kleurenblindheid maar heb al moeite de tekst te lezen.

De homepage
Zo ziet de homepage van Werkenin2015 er uit:

Werken in 2015 | Homepage

Een beetje een crossover tussen een weblog en een blad. Met natuurlijk dat schokkend onleesbare logo links bovenin.

De site is blijkbaar gerealiseerd om meer discussie los te krijgen: Bezoekers worden uitgenodigd in discussie te gaan door een reactie op de artikelen te geven.  De redacties van de verschillende uitgaven staan open voor ideeën over het nieuwe werken binnen het vakgebied.

Maar dat had toch ook op de websites van de verschillende titels gekund? Of ziet Sdu een groeimarkt in dat nieuwe werken? Tenminste, tot 2015…? Hoe het ook zij, we hebben er weer een ‘weblog’ bij. Dus heb ik weer een RSS feed aan mijn reader toegevoegd. Eens kijken wat ze te melden hebben.

Geef een reactie