In de RSS feed: de koekjesfabriek

RutgerdeQuayRutger de Quay droeg tijdens Blog-art (het festival voor en door bloggers van afgelopen vrijdag) een Twittergedicht voor. Over zijn bekering tot Twitter. De jongen heeft humor, wat ook wel blijkt uit de introductie op zijn site: “In een vorig leven hersenspoelde ik badeenden, nu ben ik een gewone jongen van dertien. Met een weblog. Ik ben fan van dansjes doen als niemand kijkt, onzinnige herhalingen van Oprah kijken en me stellen dat mijn leven best wel goed is en goede gesprekken voeren met Albert Heijn kassamutsen.”

Rutger’s weblog is een echte aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de aanstormende generatie. Waar leeftijdsgenoten het eerst wat raar vonden dat hij alles maar op internet plaatste, heeft de beste jongen inmiddels een groot aantal lezers. En ruim 650 volgers op Twitter. Zijn moeder, overigens ook aanwezig op Blog-art, keek haar ogen uit. “Dus jij leest ook zijn stukjes?” En of! Ik sta zelfs met mijn jonge held op de foto!

Blog-Art 2009 045

Dus: in de RSS feed
En: Rutger is ook fervent Twitteraar

Geef een antwoord

1 Comment