Stem voor, stem recruitmentmatters.nl!

Het is weer zover: er kan gestemd worden voor de Dutch Bloggies. En ook dit jaar staat recruitmentmatters.nl in de longlist. Super, natuurlijk! Nu nog genoeg stemmen veroveren om op de shortlist te komen. Helpen jullie ons?

dutchbloggies

Want jullie, a.k.a ‘het publiek’ krijgen de komende twee weken de tijd om te stemmen op mogelijke favorieten. In de categorieën Meest Populaire Weblog en Beste Microblog kan iedereen vanaf maandag 12 oktober zijn winnaars aanwijzen.

Over de Dutch Bloggies
In 2001 zijn de eerste Dutch Bloggies georganiseerd. In 2004 werden de Dutch Bloggies min of meer volwassen, voor het eerst vond er ook een daadwerkelijke prijsuitreiking plaats. In Den Haag.

Het is nu een volwassen happening en ‘een mooi en volwaardig evenement’. Eind 2008 gaven organisatoren Remco Sikkema en Frank Meeuwsen het stokje door aan nieuwe bestuurders van de inmiddels opgerichte Stichting Dutch Bloggies.

RM

Stemmen dus! Voor recruitmentmatters.nl, dat is!

Geef een reactie