Nooit meer ‘crashende’ Waves

Picture 3Google Wave-gebruikers om mij heen klagen veel. Vooral over crashende Waves. En browsers die het allemaal niet trekken. Nu heeft Chad Smith daar iets op verzonnen: de Google Wave Notifier for Firefox.

En dat is vooral een hele lange naam voor een klein dingetje. Maar wel een handig dingetje. Want: alle Google-medewerkers proberen de klagers wel in Google Chrome te lullen, maar je kunt gewoon je geliefde webbrowser houden en Google Wave uitproberen. Zonder enig probleem.

The Google Wave Notifier ‘zit’ rechtsonder in je browser en vertelt je hoeveel Waves verrijkt zijn met nieuwe reacties van je contacten sinds je laatste bezoek. Je kunt zelfs instellen hoe vaak de notifier je account voor je checkt.

“This addon has been tested on and is fully functional with Firefox 3.x.x but not currently 3.7a1pre. It has been tested using Windows XP, Vista, 7, Ubuntu, and OS X. Please notify me of any other compatible versions or platforms in the comments. The addon will install in Flock and older versions of Firefox but is unsupported outside of Firefox 3.x.x.”

Installeren dus!
Gratis, ja. Of liever: “Please consider buying me a beer if you find this plugin useful.”

Geef een antwoord

1 Comment