Proefhuwelijk tussen JobTrack en Happyjobs?

Logotype HappyjobsGisteren struikelde ik bij JobTrack over een testje: de IKCheck. Waarmee ik zowel mijn werkkarakter ontdek en passende vacatures kan vinden. Wie wil dat nou niet?

Maar als ik de test start wordt ik geconfronteerd met een oude bekende: Happyjobs. Die meer dan een jaar geleden een proefhuwelijk met Adecco is aangegaan. En waar ongetwijfeld vrij snel een proefscheiding op is gevolgd…

Maar Happyjobs is back. Deze keer dus met JobTrack waar het hier begint:

JobTrack | Startpagina IKCheck
Nou, die gele knop lonkt. Klik!

Ik blijf binnen de JobTrack site, en de eerste vraag is simpel:

Happyjobs Vraag 1

Vervolgens blijk ik 47 vragen te moeten beantwoorden, dus deze test is blijkbaar nog identiek aan die van een jaar geleden. Nou eens kijken of ik er weer op dezelfde manier uitkom.

Nou, ik ben nog altijd een ENTPer, maar ik had niet anders verwacht:

 Resultaat test

Maar net als vorig jaar krijg ik ook bij JobTrack geen passende baan te zie. Weer 10 minuten van mijn leven verspild. Waarom worden dit soort gimmicks door Adecco en nu JobTrack in de strijd gegooid? Terwijl ik er echt helemaal niet aan heb?

Geef een reactie