Kroniek van aangekondigde spam?

Jawel waarom niet de titel van een fantastisch boek van Marquez maltreren voor deze waarschuwing. Wie het boek gelezen heeft weet dat het uiterst pijnlijk afloopt als je duidelijke signalen niet ter harte neemt. En hier is een heel duidelijk signaal:

image

Commercianten op zoek naar een baan doen er dus goed aan hun spamfilters wat strakker aan te trekken… Het gaat stormen.

Geef een reactie

9 Comments
 • jos
  says:

  Tja, die Kor de Boer. Tis een ondernemend mannekke. Maar ik ga me niet verbazen als er volgend jaar een persbericht uitgaat dat Salesprofs failliet is gegaan.

 • Koen Roozen
  says:

  @Doron: wat een goeie dansfilm. Ik heb hem meteen gedeeld met mijn netwerk.

  @Marc: wat een dommigheid van Salesprofs. Alsof het in deze tijden van opbare profielensites nog erg veel nut heeft om CV’s van 2 jaar oud te verzamelen. Daarbij: de SPAM-wetgeving is er niet voor niets.

  Ergo: als ze het echt doen, dan zijn ze enorm stom. Als ze het bij wijze van grootspraak twitteren, dan zijn ze dom en snappen ze de impact van twitter en blogsites als Recruitment Matters nog niet.

  Ik voel weer een dure reclamecampagne aankomen om de imagoschade van SalesProfs te herstellen.

 • Jan Willem
  says:

  Toch benieuwd hoe ze dat doen, aangezien ze geen zaken meer doen met vacaturesites en dus ook niet met Monsterboard? Als ik Monsterboard zou zijn zou ik aangifte gaan doen van diefstal en datbasevredebreuk….
  Maar Salesprofs zal natuurlijk deze van Monsterboard gestolen kandidaten nooit gaan benaderen, omdat ze de nieuwe spamwetgeving zo hoog in het vaandel hebben staan…..

 • Jan
  says:

  Ik meen mij te herinneren dat salesprofs toch echt helemaal niets te maken wilde hebben met jobboards maar blijkbaar kunnen ze toch niet zonder.  Vindt het vrij zwak om gebruik te maken van sites om je business te draaien na het commentaar wat je hebt gegevens. Eigen site niet voldoende….?