Monster komt met virtual job fair

Logo Monster Wie kan zich de Clickbeurs nog herinneren? Ik wel! Wat heb ik gelachen om die vreselijke Habbo hotel rip-off waarvan Totaljobs tegen beter weten in volhield dat het een succes was. Totdat het plotseling doodstil werd.

Maar ineens is daar Monster UK. Die het voorbeeld van Totaljobs gaat volgen en binnenkort ook met een virtual job fair komt. Dat moet ik zien!

De homepage
Zo ziet de homepage van job fair van Monster UK er uit:

Monster UK | Homepage Virtual Job Fair

Een dame achter de balie heet mij vriendelijk welkom. Maar op de site staat dat de job fair pas over twee dagen begint. Dus zal ik nog even geduld moeten oefenen.

Laat ik me alvast maar registeren dan ben ik maandag misschien wel als eerste binnen:

Monster UK | Registratieformulier

En daar zie ik het veld Country staan. En waarachtig, ook Nederland staat in de lijst! Ik durf te wedden dat we binnenkort ook een Nederlandse job fair mogen verwachten.

Na registratie kan ik een CV invullen, maar dat doe ik niet. Ik hoef toch ook geen CV in te leveren als ik naar een echte job fair ga? En ik kan gelukkig door, met mijn virtuele pasje, natuurlijk zonder foto:

Monster UK | pasje
Ik ga voor de poort van de virtuele job fair liggen. Zodat ik maandag als eerste binnen ben. Om verslag te kunnen doen van… ja, van wat eigenlijk? Dat ga ik maandag ervaren.

Tot dan!

Geef een reactie