Uitzenders in VS veren een beetje op?

Dit is een voorzichtig hoopvolle grafiek. Wat mij betreft de eerste in zijn soort. De grafiek toont het aantal (miljoenen) uitzendbanen in de VS. En september laat een minimale stijging zien ten opzichte van augustus. Einde van de vakantie of een eerste indicatie van een heel licht herstel?:

image

Geef een antwoord

6 Comments
 • Gijs Bos
  says:

  Die marketing manager is de komende dagen helaas voor mij / gelukkig voor haar in het buitenland.
  Ik verwacht dat we begin volgende week met een antwoord kunnen komen.  Dan zit ik echter voor 3 weken in het pittoresque Nepal dus dan zal Mirjam, want zo heet ze, RM verblijden met een mix van vrolijke opinie’s en keiharde feiten.

 • Marc Drees
  says:

  @Gijs:
  Niet meteen gaan huilen, maar vorig jaar september stond het aantal uitzendbanen op 30,5 miljoen. De VS heeft dus een daling van 19,5% over het afgelopen jaar meegemaakt. En dat terwijl de recessie in september 2008 al bijna een jaar aan de gang was. En er dus al een forse daling bij met name uitzendbanen had plaatsgevonden.
   
  Maar een bodem is een bodem. Hoe laag die bodem ook ligt!