De meest uitdagende jonge bedrijven van Nederland

challenger_50_sproutGisteren bereikte een vrij dwingende nieuwsbrief van Sprout mijn inbox. En ondergetekende. “Vijftig bedrijven zijn geselecteerd voor de Challenger 50 van 2009, de lijst met de meest uitdagende jonge bedrijven van Nederland. Wie gunt u de publieksprijs?”

De Challenger50-lijst wordt elk jaar samengesteld door de redactie van Sprout en een deskundige jury. In deze lijst staan louter jonge bedrijven (max. 5 jaar oud) die ‘de gevestigde orde uitdagen’. De beste tien Challengers zullen moeten pitchen voor een jury. Alle vijftig challengers kunnen daarnaast de publieksprijs winnen.

De gegadigden? Doehetzelfnotaris.nl, Publer, Next2News en vele anderen. Stemmen dus, op jou favoriet.

De winnaar van vorig jaar? Makelaarsland. Overigens ook de winnaar van 2007 en 2006. Wellicht is het dit jaar (door de crisis?) eens anders.

Geef een antwoord

3 Comments