In de RSS feed: under the radar blog

Undertheradarblog.com is eigenlijk gewoon het backchannel van Under The Radar, een event voor ‘dealmakers from global carriers, brands, media companies, and handset manufacturers responsible for helping their companies leverage new mobile technology and innovation in the fast-evolving digital landscape’, dat op 19 november zal plaatsvinden.

Maar het is ook een fijne blog. En ze hebben een bescheiden inborst: “Under the Radar will get you dialed in to what the 2010 mobile innovation marketplace will look like.” 2010 is geen 2012 of 2014, de meeste technologie-noobs kunnen deze blog daarom (enigzins) volgen.
undertheradar2undertheradar
En dat is dan weer handig als je een beetje indruk wilt maken tijdens vergaderingen. Of wanneer je een rapport schrijft voor je baas. Doe het wel op de Steve Jobs manier en maak in de laatste alinea van je stuk schijnbaar achteloos melding van een leuk, nieuw mobiel ‘dingetje’.

In de RSS feed ermee!
Of volg Under The Radar (en moederpartij Dealmaker Media) op Twitter.

Geef een reactie

2 Comments