M-Freelance is niet meer

Logo en logotype M-FreelanceBegin 2008 ging het initiatief M-Freelance van start; een vraag-  en aanbodsite voor marketing freelancers. Dit samenwerkingsverband tussen Marketingfacts en Brickmeetsbyte is ondertussen alweer ter ziele.

Hoewel dit niet direct duidelijk is als je naar de site gaat. Als je even rondneust op de homepage vind je echter de volgende tekst: Tot onze spijt moeten we je mededelen dat we gaan stoppen met M!Freelance.

En dat is jammer. Ik heb zelf maar 1 keer gebruik gemaakt van M-Freelance maar daar wel meteen een goed resultaat mee geboekt. Hoewel de service in vergelijking met Elance veel te beperkt is, gaf het mij in ieder geval direct waar ik op dat moment naar op zoek was: een tekstschrijver.

Vreemd genoeg hebben de partners in M-Freelance er niet voor gekozen om de site voorlopig voort te laten kabbelen. Tenslotte is er met de huidige economische omstandigheden niet al teveel business te verwachten. En de investeringen zijn al gedaan.

Nee, de stekker wordt er volledig uitgetrokken, getuige deze tekst:We hebben nog naar alternatieven gekeken, maar daarvoor zou een extra investering noodzakelijk zijn. We hebben vervolgens de balans opgemaakt en besloten dat we met het initiatief stoppen.

Er zullen vast valide redenen zijn om er geen tijd en energie meer in te steken, maar toch jammer dat een dergelijk initiatief het loodje moet leggen.

Geef een reactie

1 Comment