Rekenmeesters verdwijnt in Yacht

Logo en logotype Rekenmeesters Aanzienlijk minder schokkend dan het aangekondigde verdwijnen van Content, maar ook Rekenmeesters legt het loodje. Deze recruitment partij gaat vanaf 1 april 2010 verder onder het label van Yacht.

Officieel is de reden een krachtenbundeling op het gebied van detacheren en werven van financieel personeel. Maar de recessie zal ongetwijfeld een handje hebben geholpen. Tenslotte is Rekenmeesters al een tijdje onderdeel van Randstad.

Want met de overname van Vedior, een haar enorme serie labels,in 2008 werd Rekenmeesters natuurlijk al deel van de grote Randstad familie. Verder heeft Randstad in een vroegtijdig stadium al de nodige voormalige Vedior labels gesaneerd.

De timing van deze actie doet veronderstellen dat er naast een vanzelfsprekende en logische consolidatie ook een volgende saneringsronde bij (onderdelen van) Randstad wordt uitgevoerd. Gezien de cijfers van de branche zou dat een meer dan logische keuze zijn.

Hoe dan ook, weer een naam minder in het arbeidsmarkt landschap. Hoeveel gaan er nog volgen?

Geef een antwoord

5 Comments