WCIT 2010 in Amsterdam. Intel Inside?

Volgend jaar wordt het WCIT in Amsterdam georganiseerd. Deze “Olympische Spelen” van de ICT worden bezocht door de meest belangrijke partijen in deze branche. Het gerucht gaat dat Bill Gates deze editie met een bezoek zal verrijken. De komst van Paul Otellini, CEO Intel is zojuist bevestigd.

Ook Virginia M. Rometty, Sr. VP I Global Sales and Distribution van IBM (15e op de Fortune lijst van topvrouwen) en Stephen Elop, President Business Division van Microsoft geven acte de presence.

Thema in mei 2010 is Challange of Change. Juist dat is interessant. Wat kunnen wij verwachten op het gebied van bijvoorbeeld duurzame energie in relatie met ICT of hoe kan ICT bijdragen aan het oplossen van de Economische crisis. Deze vragen worden hier hopelijk beantwoord. Ook welke mensen hier straks voor nodig zijn, en hoe Nederland zich verder gaat ontwikkelen in dit veld. Dat juist Nederland is uitgekozen als gastheer voor dit congres, geeft aan dat wij binnen het internationale ICT speelveld serieus worden genomen en dat is goed nieuws.  Nederland voor even als centrum van het wereldwijde ICT. Op zeker zal dit gepaard gaan met investeringen en nieuwe banen. Dat is dan weer interessant voor elke (ICT) recruiter.

WCIT 2010

Geef een antwoord