Ik zit vanmiddag op #DWWD

Logo De wereld werft doorVanmiddag ben ik op het event De wereld werft door. Waarbij ik zal proberen verslag te doen van de verschillende workshops. Maar waar ik ook in een talkshow met Sidney Hiele en Geert-Jan Waasdorp moet gaan reutelen over de arbeidsmarkt in 2010.

De vraag is dus hoeveel ik van die workshops mee kan maken. Want er valt natuurlijk van alles en nog wat te voorspellen over die arbeidsmarkt van volgend jaar. Dus dat zal wel even gaan duren, waardoor ik workshops ga missen…

Verder is er nog de bekendmaking van de Werf& top 25 van de meest invloedrijke wervers. De longlist bleek overigens een merkwaardige mix van wervers en niet-wervers te zijn. Ik hoop maar dat er uitsluitend echte wervers in de top 25 staan.

Als laatste is er ook nog een borrel, en naar goed gebruik wordt dat tegenwoordig een netwerkborrel genoemd. Maar ik wil helemaal niet netwerken! Ik wil gewoon een beetje slap kletsen met bekenden die ik te lang niet heb gezien. Mag dat ook?

En dan is ook nog Martijn Smit die zijn komische talenten in zal zetten om de nodige recruiter reputaties eens lekker te bezoedelen. Ik ben benieuwd.

Geef een antwoord

2 Comments