Fraaie user experience!

Zou dit de toekomst zijn voor mobiele computing? En wat zijn de consequenties voor online recruitment? Ik zie fantastische mogelijkheden in het verschiet!

Met dank aan Gijs Bos

Geef een antwoord

6 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Michel: Arrington (TechCrunch) is ook met een dergelijke handheld bezig (en wat is zijn variant mooi…); en R-readers zullen zich ook in deze richting kunnen gaan ontwikkelen. Er is altijd meer tijd dan je denkt, maar het is wel heel zinvol om hier aandacht aan te besteden.

 • Marc Drees
  says:

  @Kura:
  Als ik naar deze video kijk zie ik zowel mogelijkheden voor de employer branding kan van wervingssites als het proces van zoeken en solliciteren. De beleving kan veel ‘directer’ worden gemaakt doordat interactiviteit via een touch screen meer natuurlijk aanvoelt. Daar kan in mijn optiek een enorm voordeel mee worden gedaan. Niet alleen wervingssites maar natuurlijk ook de sites van intermediairs en vacaturesites kunnen hun user experience enorm opkrikken. En dat gaat echt aanzienlijk verder dan een nieuw jasje!

 • Marc Drees
  says:

  @Gijs:
  Altijd zo prettig kort door de bocht. Daarom valt er nog zoveel te verbeteren aan StepStone! Een dergelijk device biedt een scala aan mogelijkheden die je op dit moment niet tot je beschikking hebt. Altijd goed om dat in het achterhoofd te houden…