Peer’s toolbar: verdomde handig

Peer Goudsmit Meestal probeer ik vernieuwingen binnen online recruitment zo vroeg mogelijk te presenteren, hier op RecruitmentMatters. Maar deze keer ben ik een very late adopter. Ik heb het over de toolbar van Peer Recruitment.

Tijdens het event De wereld werft door werd aan mij gevraagd waarom ik niet op de Peer Recruitment toolbar zat. En tot mijn schande moest ik bekennen dat ik niet eens wist wat die toolbar was…

Een ferme blinde vlek in mijn kennis, die ik zo snel mogelijk ongedaan heb gemaakt. Allereerst door aan Peer Goudsmit te vragen wat al die ophef over zijn toolbar was. En vervolgens door die toolbar eens van dichtbij te gaan bekijken.

En ik moet zeggen; een verdomd handig ding voor iedereen die op de hoogte willen blijven van alle ontwikkelingen rondom (online) recruitment. Heel veel recruitmentblogs, vacaturebanken, sociale netwerken, tools en nog veel meer zijn direct vanuit die toolbar te benaderen:

image En alsof het nog niet genoeg is; de toolbar is nog helemaal gratis. Wat wil je nog meer? Helemaal goed.

Blijf ik zitten met de vraag, waarom zit RecruitmentMatters niet op deze toolbar? Nou, dat klopt niet. Maar volgens Peer is de RSS feed van RecruitmentMatters traag. Tja, dat is natuurlijk een heel ander verhaal. Ik zal eens kijken of daar wat aan gedaan kan worden.

Mocht je net als ik nog nooit van de toolbar hebben gehoord maar nu de behoefte hebben de toolbar te downloaden? Dan ga je gewoon naar deze pagina en de rest wijst zich vanzelf.

O ja, en natuurlijk dank aan Peer voor deze dienst. Super!

Geef een antwoord

6 Comments