Carrierescout: negatief zijn loont niet!

Logo en logotype CarrieScout Op 2 december is het faillissement uitgesproken over Webmissie BV. door de rechtbank in Almelo. Voor wie de naam Webmissie niets zegt, dit is het bedrijf dat ook bekend is onder de handelsnamen CarriereScout, BouwScout, TechniekScout, Buildingscout en Vacaturescout.

Precies! Hetzelfde CarriereScout waar intermediairs niet mochten komen en waar men met allerlei leugenachtige acties haar uiterste best deed om zelf in een zo slecht mogelijk daglicht te komen.

Het bedrijf dat oorspronkelijk was opgezet door Gijs Westerbeek maar op 1 januari 2009 werd overgenomen door Wieger Willems is dus ter ziele. En hoewel we over de doden niets dan goeds horen te zeggen ben ik ervan overtuigd dat Nederland beter af is zonder deze Webmissie en haar sites.

In een tijdsbestek van een jaar heeft Carrierescout laten zien hoe het niet moet. Met een scala aan misleidende of domme acties en een oorspronkelijk zeer negatieve grondhouding.

Wat tot een fors aantal artikelen op RecruitmentMatters heeft geleid:

Ik zal de site en de acties van de eigenaren niet missen. Nu nog een curator die ook het besef heeft om de sites op zwart te zetten. Maar dat is misschien moeilijk. Want de domeinnaam Carriescout.nl is eigendom van Adwise Internetmarketing. En dat is weer het bedrijf van Gijs Westerbeek… Zou het gerotzooi dan toch nog doorgaan?

Geef een antwoord

2 Comments