Stepstone: alleen voor goede kandidaten en leuke werkgevers?

image StepStone Nederland staat in het lijstje sites met de meeste vacatures meestal ergens tussen de 20e en 30e plaats. Daarmee is deze site een kleine vis in de vijver van commerciele vacaturesites.

Maar ook een kleine vis kan grote ambities hebben. Zoals blijkt uit de vacature voor meerdere (!) telefonische verkopers. Die in goed StepStone’s natuurlijk Accountmanager Inside Sales heten.

Volgens de vacaturetekst gaat StepStone met deze nieuwe account managers de MKB-markt platbellen. Want StepStone wil iedereen laten weten dat wij de carrièresite zijn waar goede kandidaten en leuke werkgevers elkaar ontmoeten.

En dat is natuurlijk een hele bijzondere. Want hoe zorgt StepStone ervoor dat minder leuke werkgevers hun vacatures niet op de site kunnen achterlaten? En dat die minder goede kandidaten de kans wordt ontnomen om te solliciteren?

Overigens, zou de geringe omvang van StepStone soms betekenen dat er maar heel weinig goede kandidaten of leuke werkgevers zijn? Ik zou het bijna gaan denken. Nou, ik weet in ieder geval waar ik voortaan op zoek ga naar een leuke baan! Daar hoeft die nieuwe account manager niet eens voor te bellen…

Geef een antwoord

8 Comments