Actieve euthanasie: Lootzy

bat Vandaag een nieuwe aflevering in de serie actieve euthanasie. En deze keer wil ik de vertical search engine Lootzy uit haar lijden en dat van toevallige passanten verlossen.

Lootzy is een vertical search engine die eind 2007 werd geboren en op dat moment rond de 30.000 vacatures liet zien. Op dit moment zijn het er exact 709…

Lootzy kwam eind 2007 in mijn leven via de serie top of flop op Frankwatching. Helaas, toen ik op dat moment de site wilde bezoeken kreeg ik dit te zien:

Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Een slechte start natuurlijk. Maar omdat dit toeval kan zijn heb ik er later nog eens een vergelijkend onderzoekje aan gewaagd. En Lootzy vergeleken met Careerjet. Lootzy viel nog net even rotter uit dan Careerjet.

Verder bleef het akelig stil rondom Lootzy. Met uitzondering van mijn eerdere verzoek om deze site uit haar lijden te verlossen. Waar nog altijd geen gehoor aan is gegeven.

Misschien dat de eigenaar van Lootzy het nieuwe jaar wat schoner wil beginnen dan hij/zij 2009 is geeindigd. Door in ieder geval Lootzy naar het verleden te verwijzen. Dat zou ons Internet weer een beetje schoner maken.

Wat me ineens op een andere gedachte breng. Zou al die vervuiling leiden tot een gevaarlijke opwarming van ons fraaie Internet? Misschien dat misplaatste Nobelprijs winnaar Al Gore daar ook nog een filmpje aan kan wijden? Het zou in ieder geval net zo lachwekkend kunnen worden!

Geef een antwoord

1 Comment