Adverteren in Google Street View?

one-person shooter In-game advertising is al enige tijd aan de gang waarbij ik als liefhebber van one-person shooters met alle plezier een billboard aan flarden zou schieten. Maar het lijkt er op dat Google in staat is om in haar Street View applicatie dezelfde truc toe te passen. En die krijg je dus niet weg…

Overigens is deze truc van Google een soort augmented reality in het kwadraat. Tenslotte is Street View al augmented reality. En daarbinnen kan Google billboards herkennen. Vervolgens kunnen deze billboards gevuld worden met advertenties van de hoogste bieder.

Een briljant concept; waarbij Google dus digitaal de kunst van het zwartplakken kan bedrijven. In plaats van de oorspronkelijke reclametekst is Google als digitale zwartplakker bezig om haar mapping applicaties meer omzet te laten genereren.

De vraag is natuurlijk of iemand zit te wachten op een vacature uiting via Street View. Maar het zal zeker gebeuren. Simpelweg omdat het kan…

Geef een antwoord

1 Comment
  • Patrick Lotte
    says:

    idd best grappig maar verwacht niet dat er veel mensen Streetview als zoekinstrument zullen gebruiken. Wat wel erg leuk zou zijn is dat ja vanaf een vacature een link krijg naar de de Streetview locatie van het desbetreffende bedrijf. Vervolgens het bedrijf binnen wandelen voor de eerste indruk of zelfs plaatsnemen voor een sollicitatiegesprek!!! Zo komt secondlife wel heel dichtbij ons eerste.

    Hmmmmmm what’s next?