De echte RecruitmentMatters?

RecruitmentMattersToen ik, jong en onbezonnen, RecruitmentMatters registreerde, deed ik dat alleen voor het Nederlandse domein. En pas veel, veel later, toen ik world domination begon na te streven, leek het me een goed plan om ook het .com domein te claimen.

Te laat! Er was al (lang) een RecruitmentMatters.com. In Engeland nog wel. Gelukkig had ik toen ook al weinig haar, anders had ik er bossen van uit mijn schedel gerukt. Wat ik nu weer wil doen, want mijn Engelse neef komt naar Nederland!

Jawel, RecruitmentMatters komt in maart in Amsterdam een cursus geven, met als titel: Social Media & Online Networking For Recruiters. Je verzint het niet!

RecruitmentMatters is een trainingsinstituut die blijkbaar haar vleugels ook buiten Engeland wil uitslaan. Maar dat kan in ons kleine landje tot de nodige verwarring leiden. Die ik met deze posting probeer weg te nemen.

Want hoewel we dezelfde naam hebben is er verder geen enkele relatie tussen de Recruitmentmatters.nl en RecruitmentMatters.

Waarvan akte.

Geef een antwoord

5 Comments