Wie gaat er voor een nominatie?

Logo Intelligence Group We hebben medio november het event van Digitaal-Werven gehad. En op 25 maart komt het event Succesvol Werven via Internet, editie 2010 er aan. Beide events nemen de wervingssites van bedrijven kritisch onder de loep. Laten we het er maar op houden dat diversiteit goed is…

Maar het gaat natuurlijk om iets anders. Wie durft? Oftewel, welke werkgever of advertentiebureau denkt dat ‘haar’ wervingssite goed genoeg is om een nominatie in de wacht te slepen? Om vervolgens mee te dingen naar de Publiekscursor of Gouden Cursor?

Durf je? Dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar chimei@intelligence-group.nl. Dat kan tot en met 24 januari.

Full disclosure: Ik heb geen bemoeienis met Digitaal-Werven of Succesvol Werven via Internet

Geef een antwoord

2 Comments