Waar zijn de banen?

Er wordt zeer veel geschreven en gezegd over Twitter. Wat mij opvalt is dat er telkens weer verrassende nieuwe toepassingen verschijnen. Verdien modellen zijn nog onduidelijk, maar men laat zich er niet door weerhouden.

Zo belandde ik zojuist op deze toepassing: JobMap. Het is nog een beta versie en ongetwijfeld niet geheel nauwkeurig. Immers de locatie van de aanvrager/publicist van de vacature komt niet altijd overeen met de plaats waar het werk wordt uitgevoerd.

De meerderheid van de vacatures worden ook nog niet via Twitter onder de aandacht gebracht dus is de vraag wat de waarde hiervan is. Zegt het meer over het gebruik van Twitter voor recruitment en/of over waar de banengroei het sterkst is? Zoals zo vaak, de tijd zal het leren. Een periodiek kijkje lijkt mij zeker de moeite waard (voor trendwatchers).jobmappie

Geef een antwoord

2 Comments