Monsterboard in paniek?

Medion laptop met 10" schermMonsterboard is hard op zoek naar nieuwe klanten. Zo hard zelfs dat de site bereid is 100 notebooks weg te geven:

Monsterboard.nl biedt recruitment producten […]. Maak nu kennis met deze producten, want tijdelijk geven wij een compacte 10” [..] laptop cadeau aan 100 nieuwe klanten.

Dat is me wat!

Nu heb ik even gekeken wat deze notebook moet kosten: EUR 279,00. En dat is een schijntje vergeleken bij een vacatureplaatsing op Monsterboard: EUR 449,00. Oftewel, je kan beter om een gratis vacatureplaatsing vragen dan deze notebook als cadeautje te ontvangen. Want dat is eigenlijk een sigaar uit eigen doos…

En wat een bedrag eigenlijk die EUR 449,00 voor 1 vacature. Alsof je een emmer leeggooit! Monsterboard durft daarbij zelfs nog het volgende te zeggen: Bespaar duizenden euro’s op uw personeel werving – online uw vacature plaatsen is veel goedkoper dan dag- en weekbladen

Terwijl die dag- en weekbladen allang niet meer de concurrentie vormen natuurlijk. Die eer gaat meer en meer naar sociale media. En hoe duur is daar de plaatsing van een personeelsadvertentie?

Ik vraag me zo langzamerhand oprecht af hoe lang Monsterboard het nog droog gaat houden. Met dit soort prijzen maak je jezelf toch behoorlijk onaantrekkelijk. Ondanks de ongetwijfeld nog altijd zeer hoge conversie die Monsterboard weet te bieden.

Geef een antwoord

4 Comments