ABU: marktcijfers uitgesteld…

Logotype ABU Een vreemde situatie, de ABU heeft de publicatie van de marktcijfers over de eerste periode (week 1 t/m 4) over 2010 uitgesteld. Ik zat er al helemaal klaar voor en was natuurlijk bijzonder nieuwsgierig hoe de grote uitzenders de eerste maand van het nieuwe jaar waren doorgekomen.

Maar de ABU is dus te laat. Zijn er problemen met de aanlevering? Is de grote rekenaar van ABU met wintersport? Hoe dan ook, we moeten wachten. En daar heb ik een hekel aan. Daarom kom ik binnenkort met een nieuwe serie: de top 20 intermediairs. Waarin wekelijks de aantallen nieuwe vacatures worden gemeld. Hoeven we tenminste nooit meer op de ABU te wachten.

Geef een antwoord

1 Comment
 • blacky
  says:

  Goede morgen marc,
  Wordt tijd dat je de grote spelers goed in kaart brengt en zeker voor de benelux.
  Die abu cijfers zie ik als insite informatie of geven de leden hun cijfers anoniem door.
  Kan jij effe uitleg geven .