Goedkope actie Adecco

Adecco probeert blijkbaar een graantje mee te pikken van het gedoe rond Kramer en Kemkers. Want dit is vandaag te zien op de homepage van Monsterboard:

Monsterboard | detail homepage

Bijzonder goedkoop…

Geef een antwoord

7 Comments
 • ralph de bie
  says:

  Het is wel een beetje een makkelijke inhaker die overal al in verscheidene vormen langsgekomen is. Dus wat mij betreft sla je dan de plank dan al mis. Het was interessanter geweest als ze de relatie hadden gelegd tussen wat nou een gedegen carrierestap is en wat e hier plaatsvond.  Zijn commerciele waarde stijgt door deze baanwissel maar niet door te doen wat hij leuk vindt. Als bureau help je mensen met het maken van de juiste keuze. Vaak is dat er een waarin juist deze overweging (geld of geluk) een belangrijke rol speelt.

  Beetje creatiever worden dus is mijn advies en slap inhaken overlaten voor de grappenmakers.

  Ralph de Bie

 • Mark
  says:

  @kuch wat een toegevoegde waarde! daarnaast zijn het van origine (zoek het eens op) nou niet echt de balsporten.. de Olympische sporten.. maar goed

  Ontopic: simpel, je kweekt een negatief imago bij degenen die er echt ziek van zijn en die dit niet kunnen waarderen. Je naam gaat sowieso rondzingen.. mensen die er de lol wel van in kunnen zien dragen het positief uit. Mij is geen wetenschappelijke studie bekend die onderzoekt wat het effect is van het gebruik maken van een nationale farce voor een grappig bedoelde commerciele uiting. Uiteindelijk in harde euro’s lijkt het me ook niet te onderzoeken..

 • Peter
  says:

  Ach, zo belangrijk is het allemaal niet toch, dat Sven Kramer geneuzel. We hebben nu een bronzen plak erbij, ipv een gouden. So What. Niemand buiten Nederland en heel even Korea, die daar stil bij staat.
  Vind het een goeie van Adecco, als dit je al tegen de borst stuit, wordt het leven wel erg dramatisch.

 • Edo
  says:

  Niets goedkoops aan eigenlijk, best geestig.

  Jammer dat je er zo negatief in staat, op die manier zal je wel vaker ‘goedkope’ zaken tegenkomen denk ik…?