Een ‘nieuwe’ blogger

In de eeuwige zoektocht naar enthousiaste bloggers ben ik recent over een uniek exemplaar gestruikeld. Tijdens een workshop over bloggen, georganiseerd door IKKI, stormde hij veel te laat de zaal in waardoor mijn zorgvuldig opgebouwde spanningsboog met het publiek spontaan in duigen viel. Vervolgens vroeg hij zich hardop van achter uit de zaal af waarom ik nog geen Twitter vriendje met hem was. Terwijl hij maandenlang mijn uitnodiging had genegeerd.

Maar onder dat luidruchtige uiterlijk schuilt een verlegen talent wat met de juiste coaching tot een grote uit kan groeien. Waar hij groot in gaat worden valt overigens nog te bezien. Maar op weg daar naartoe zal hij ongetwijfeld de nodige prikkelende en humoritische bijdragen aan RecruitmentMattters gaat leveren.

Daarom een warm welkom voor: Martijn Smit!

Geef een antwoord

5 Comments