RIDE Award. De “Oscars van de Recruitment Scene”?

Gisteren was daar de Gouden Kabouter Award uitreiking in Paradiso Amsterdam. De “Oscars” van de Dance Scene. Helaas viel RIDE niet in de prijzen. Wel ontvingen we eerder een aanmoediging in de categorie “Cross Over”. In de week dat Lowlands uitverkoopt zonder programma en T-Mobile voor merkenthousiasme vol inzet op zang en dans, wederom een aanwijzing dat mensen vooral een prettig en blij gevoel nastreven, iets dat wij Recruiters natuurlijk moeten kunnen sturen en uitdragen.

RIDE laat mensen het woord Recruitment in de mond nemen die dat anders nooit zouden doen. Een geweldig feest als tegenhanger van een moeilijk gesprek. Doorbreken zover mogelijk buiten ’t wereldje om vooral ons vakgebied zo groot mogelijk te maken. Recruitment is leuk, belangrijk, snel, hip en onwijs divers. RIDE wordt allang niet meer bezocht door enkel Recruiters en aanverwanten. Ook Reclamemakers, Managers, Expats, en zelfs Politici vinden hier hun weg. Allen spreken het woord Recruitment uit en houden hier lang, juist vanwege dit feest, een prettig gevoel aan over. Vakenthousiasme dus. Precies de reden waarom T-Mobile ook enorm investeert in grootschalige, prettige, evenementen.

Gisteren dus de Gouden Kabouter Awards. Wie of wat gewonnen heeft kunt u zelf wel opzoeken. Wel alvast de volgende mededeling:

Tijdens het 4e Recruitment Industry Dance Event op donderdag 25 november 2010 gaan wij de RIDE Awards uitreiken. Een internetverkiezing (meeste stemmen gelden) gebaseerd op 5 categorien:

 • Recruitment hoogtepunt van het jaar
 • Best Dressed Recruiter
 • Meest veelbelovende initiatief van het jaar
 • Vacaturehouder van het jaar
 • Beste blog artikel van het jaar

Via de website van RIDE zal stemmen mogelijk zijn.

De Awards worden uitgereikt door Recruiters United’s Recruiter van het Jaar. De enige echte vakprijs omdat deze uitgaat van bewezen resultaat. De awarenes zal gigantisch zijn.  De “Oscars van de Recruitment Scene”. Een spectaculaire show die zijn weerga niet kent. Vakenthousiasme dus en een positieve uitstraling ver buiten enkel de Recruitment media. Nationale en internationale pers. Een zet in de rug voor iedereen in de branche en een extra podium voor initiatieven gericht op het doorontwikkelen van ons vak.

De eerste 150 kaarten zijn trouwens al verkocht. Op dit moment zijn wij druk bezig met de sponsoring. Het communicatie schema is af en op te vragen bij ondergetekende. Juist door de RIDE Awards zal de Exposure nog groter zijn.

Geef een antwoord

5 Comments
 • Rob van Elburg
  says:

  Thanks!

  Laatst had iemand het qua recruiters over de ‘Usual Suspects’. In laagconjunctuur dan vooral waken voor “The last man standing”. Oke, The Good, the bad and the Ugly hoeft dan ook niet perse. Showgirls ga ik het helemaal niet over hebben, maar recruitment in sferen van Avatar moet mogelijk zijn al neigen posts en reacties soms naar Inglourias Basterds. Misschien is Recruitment voor sommigen in 2010 gelijk aan de Titanic, maar de inzet van de “Oscars voor de Recruitment Scene” is te komen tot een a beautiful mind. We doen ons best!

 • Jan Willem
  says:

  Goed idee! Ik zeg: alle prijzen in alle catagorieen naar Geert Jan Waasdorp! Of is dit geen verkiezing die hij zelf organiseert??

 • Ostar Roozenbeek
  says:

  He Rob,

  Gaaf initiatief, Eindelijk een meer onafhankelijk evenement vanuit meerdere kanten belicht, ik ga er naar uitkijken,mischien wel meedoen.

  ‘Ostar’s’ van de recruitment scene!

  tot binnenkort,

  grt
  Ostar Roozenbeek