Microsoft: agressief IE pushen?

Vandaag keek ik stiekem op de site van Microsoft Nederland en zag tot mijn stomme verbazing dit:

Microsoft IE pushen

Een fraaie boel! Koppel je het los van Windows, gaat Microsoft je vervolgens achterna jagen als je een andere browser gebruikt…

Geef een antwoord

2 Comments
 • Chris Stapper
  says:

  @Marc
  Je moet gewoon helemaal niet op de microsoft kijken, ook niet stiekem!
  @Sosa
  Dat MS je voortaan browser keuze moet geven heeft, lijkt me, te maken met de ‘monopoliepositie’ van MS qua browsers bij mensen die niet goed weten hoe / niet handig genoeg zijn met browsers om een andere browser te installeren. Of zich uberhaupt niet bewust zijn van de alternatieven.

 • Sosa
  says:

  Uit welk stenen tijdperk kom je? Firefox doet dit al jaren… daarnaast moedigt firefox tal van sites aan om deze melding (alleen dan voor firefox) op hun site te plaatsen… Dit is toch gewoon een goed recht van een commercieel bedrijf? Ik snap uberhaupt niet waarom Internet Explorer niet meer aan windows gekoppeld mag worden. Je bent toch wel erg beperkt als je zelf niet een andere browser kan installeren. Daarnaast zijn mensen blijkbaar tevreden, aangezien ze de moeite hier niet voor doen (ps. ben zelf een zeer tevreden Chrome gebruiker).