DPA stelt jaarcijfers uit

image Detacheerder DPA zou vandaag de jaarcijfers publiceren. Echter, op de website valt te lezen dat de ‘directie en commissarissen van DPA hebben besloten de publicatie van de jaarcijfers 2009 uit te stellen.’

‘Het voorbereiden van de prospectus voor de geplande emissie, het opstellen van de jaarcijfers en de verbondenheid tussen beide documenten hebben geleid tot dit besluit. Een nieuwe publicatiedatum zal via de website van DPA bekend worden gemaakt. Het uitstel heeft  geen invloed op de datum van de publicatie van het jaarverslag en de datum van de AVA.’

Op de aandeelhoudersvergadering van 22 april mogen de aandeelhouders stemmen over de geplande fusie met W&R Leading in Finance. Volgens een eerder persbericht is 60 procent van de stemgerechtigden al akkoord gegaan met deze begin dit jaar gemaakte fusiedeal, die het bedrijf opgeteld 45 miljoen euro kost.

Volgens niet door de boekhouder ondertekende cijfers kromp de omzet van DPA met 27 procent naar 51 miljoen euro. Daarop leed DPA voor het vierde achtereenvolgende jaar verlies – ditmaal van 4,6 miljoen euro. Of de accountant hier nog kanttekeningen bij heeft, zullen we later moeten horen.

Geef een antwoord

3 Comments