Alain Dehaze countrymanager Adecco Nederland

Alain DehazeAlain Dehaze wordt per 1 april country manager van Adecco Nederland. Hij was sinds oktober 2009 overigens al Regional head of Northern Europe en daarmee dus de baas van de huidige country manager van Adecco Nederland: Erwin van Iersel. Laatstgenoemde vertrekt per eind juni bij Adecco.

Gezien de huidige positie van Dehaze binnen Adecco ga ik er vanuit dat hij een tussenpaus is. Dit geeft Adecco Nederland enige tijd om rustig op zoek te gaan naar een meer permanente invulling van de positie die Van Iersel achterlaat.

Met Dehaze komt na Van Iersel de volgende oud-USG man aan het roer van Adecco Nederland te staan. En dan te bedenken dat er ook nog een andere USG-man meer dan capabel moet worden geacht en tevens beschikbaar is: Albert Klene.

Maar mogelijk zou dat het incrowd gehalte wat al te hoog maken voor Adecco medewerkers. En dat terwijl er in het recente verleden toch duidelijke vrijages zijn geweest tussen Adecco en USG, waarbij USG op het lijstje van onder meer Dehaze leek te staan. Het fijne van het afketsen van die onderhandelen zullen we ongetwijfeld nooit te weten komen.

Hoe dan ook Dehaze, gaat naast zijn functie van Regional head of Northern Europe nu dus ook als country manager voor Nederland aan de slag. Gelukkig voor hem is het op uitzendgebied in Nederland nog altijd een zware ijstijd. Dat scheelt weer tijd en aandacht.

Geef een antwoord

1 Comment