WTF? Vermeiren als LinkedIn trainer in Nederland?

Geef een antwoord

9 Comments
 • Martijn Otker
  says:

  Ik kreeg tot mijn verbazing een ‘openlink’ uitnodiging van Jan Vermeiren om als ‘gast’ naar een van de Link & Learn sessies te komen. “Aangezien jij er als Group Manager al een tijd mee voor hebt gezorgd dat LinkedIn echt leeft, wil ik je samen met het team van LinkedIn Nederland als onze gast uitnodigen om kosteloos een Link & Learn sessie bij te wonen.”
  Gelijk maar even ingeschreven voor de sessie van 23 maart a.s. in Eindhoven.  Ben zeer benieuwd naar de inhoud en opkomst. Volgens het LinkedIn event ben ik de enige die “attending” is, dus misschien wordt het wel een privé sessie 🙂

 • Peer Goudsmit
  says:

  @marc Nee, ben alleen recruitment toolbar goeroe 🙂 Verder sluit ik me aan bij Jacco, ik ga liever door het leven als onafhankelijk recruitment specialist en zeker niet als abonnementen verkoper van LinkedIn.
   

 • Jacco Valkenburg
  says:

  De redenen zijn bij mij bekend want ik heb met een vertegenwoordiger van LinkedIn gesproken hierover. Ik begrijp dat jullie nieuwsgierig hier naar zijn maar zal de details niet publiekelijk bekend maken.
   
  Wel wil ik Jan Vermeiren met deze deal feliciteren. Hij profileert zich immers nadrukkelijk als LinkedIn trainer terwijl ik toch echt op de eerste plaats een onafhankelijk recruitment specialist ben (en blijf).

  De term LinkedIn Certified houdt in dat deze trainers opgeleid zijn om hun klanten te trainen in de betaalde (Corporate) producten van LinkedIn.

 • Peer Goudsmit
  says:

  Keuze Jan is op zich te prima. Verder zullen vele reaguurders van RecruitmentMatters ook prima een LinkedIn training kunnen geven. Wat mij triggert is waar dat “Certified” vandaan komt en hoe kunnen andere trainers (selfproclaimed LinkedIn guru’s) zich hiervoor kwalificeren?