Sneak preview nieuw design

Op dit moment wordt achter de schermen heel hard gewerkt aan een nieuwe versie van RecruitmentMatters. Maar een sneak preview wil ik toch wel graag geven. Daarom hier een artist impression van de nieuwe homepage:

RecruitmenMatter | Homepage, new design

Geef een antwoord

16 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Jan-Willem:
  De felle kleur voor het eerste design was een bewuste keuze; opvallend. Met de ontwikkeling van RecruitmentMatters en de verdere plannen is het tijd om naar een veel rustiger achtergrond te gaan. En laten we eerlijk zijn, de inhoud van de artikelen is al bont genoeg, toch?
   

 • Marc Drees
  says:

  @David:
  Jawel, RecruitmentMatters gaat internationaal. Op veler verzoek… Er wordt op dit moment hard gewerkt aan vertalingen van geselecteerde artikelen.
   
  En ‘all things online recruitment’ loopt uitstekend. Het is een normale (Amerikaanse) manier om iets te zeggen dat zich hetzelfde zegt als ‘all things about online recruitment’.

 • Marc Drees
  says:

  @Robert:
  De kleur van de reactie past zich automatisch aan bij de inhoud van een posting of reactie ;).
  Web 2.0 is natuurlijk allang passe, het is tegenwoordig de Internet of things. En afgeronde hoeken maakt natuurlijk geen 2.0.
  Nee het was tijd voor een opfrisser, en voor een beter gebruik van de ruimte voor de presentatie van de artikelen. Het lineaire format begon teveel te knellen; op deze manier kan er meer op de homepage worden gepresenteerd; met de ribbon kunnen waardevolle artikelen ook langer worden gepresenteerd op de homepage.

 • Jan Willem
  says:

  @Marc: ik vind het nieuwe design een eigen gezicht missen, terwijl het huidige design dat wel heeft (ondanks de jaren ’70 kleurstelling….). En dat vind ik wel jammer.

 • david
  says:

  Gaat recruitmentmatters internationaal? [vlaggetje] Wellicht zinvol om dan de payoff kritisch te bekijken; “all things online recruitment” loopt niet echt soepeltjes…
  Maar goed..ik neem aan dat de nadruk ligt op het design en dat ziet er zeer goed uit. Overzichtelijk, fris, veel informatie maar toch niet druk. Good job..

 • Robert
  says:

  En nu vond ik de huidige skin nog wel zo goed passen bij de gemiddelde reactie, lekker donker 🙂
  Maar Marc vertel, wat maakt de nieuwe lay out helemaal web 2.0? Heerlijk hypen, ik zie maar weinig ronde hoekjes, en de interactie met de community was er al…