Succesvol werven: Eugenie van Wiechen

Eugenie van WiechenSuccesvol werven via Internet trapt af met Eugenie van Wiechen als eerste spreker. Zij is sinds begin 2010 de eerste country manager van LinkedIn in Nederland. En heeft zich ondertussen hopelijk voldoende bekwaamd in het online recruitment domein om met een interessant verhaal te komen.

De titel van haar praatje is: Managing Talent in the Digital Age. Hmm… is zij talent management deskundige? Nou, eerst maar even luisteren.

Jawel het is een praatje pot. Tenslotte zitten er vrijwel uitsluitend corporate recruiters in de zaal. En LinkedIn heeft betaalde tools die gericht zijn op die doelgroep. Oftewel, een commercieel praatje van een half uur. Waarbij ze manmoedig probeert om deskundig over te komen, maar waar het tenenkrommend pijnlijk is te zien hoe weinig ze van online recruitment weet. Heel jammer…

Ik ben na een stiefkwartiertje in slaap gesukkeld en aan collega bloggers Bas Westland en Gordon “Shake it” Lokenberg gevraagd me te wekken op het moment dat Ewout Bolhuis begint.

Geef een antwoord

2 Comments