Otto Workforce neemt Olympia Duitsland over

image Alsnog goed nieuws voor de franchisenemers van Olympia Duitsland. De Duitse dochter van de bankroete uitzender wordt overgenomen door Otto Workforce. Deze Venrayse uitzender lichtte eerder ook de twee Poolse kantoortjes uit de boedel van de curator.

Otto Workforce is de grootste bemiddelaar van Poolse, Tsjechische en Slowaakse uitzendkrachten. Het gaat directeur Frank van Gool met de overname van de 32 Duitse kantoren om de groei die van verder oostwaarts kan komen. Van Gool: ‘De Duitse markt is een perfecte groeimarkt voor ons. Zeker met het oog op het opengaan van de Duitse grenzen in 2011 voor werknemers uit EU-lidstaten in Midden- en Oost-Europa.’

Met de overname valt het doek voor de Olympia Flexgroup. Het internationale avontuur van de gevallen grootaandeelhouder Marcel Slaghekke is na drie jaar en vijf maanden onherroepelijk ten einde.

Lees ook het interview met directeur Frank van Gool van Otto Workforce.

Geef een antwoord

2 Comments