Zapoint neemt Jobster over?

Was Jobster gratis? Dat moet wel het geval zijn geweest, want hoe kan een zinloze site als Zapoint nou in godsnaam een andere zinloze site als Jobster overnemen? Want dat is exact wat vandaag is gebeurd. Wat een giller!

 Compete: Unique visitors Zapoint, Jobster, maart 2009 – maart 2010 Compete: Unique visitors Zapoint, Jobster, maart 2009 – maart 2010

Zapoint heeft nauwelijks bezoekers, en Jobster heeft er steeds minder. En dat ondanks $ 55 miljoen aan investeringen. Hoewel Jobster ongetwijfeld van die investering niets meer over zal hebben. En nog vreemder, beide sites behouden hun eigen identiteit. Wat is dat nou weer voor een onzin.

Hoe dan ook, de krankzinnige rit die begon met Jobster oprichter en gepatenteerd brokkenpiloot Jason Goldberg lijkt nu eindelijk ten einde. Jobster is officieel overleden waarbij alleen de naam nog blijft bestaan. En dat bij Zapoint, een site die al evenzeer naar de Deathpool lonkt. Ik zal wel iets over het hoofd zien, maar ik snap er oprecht niets van.

Geef een reactie

1 Comment