Monster goes social? Neuhhh

Logo MonsterEn ik maar denken dat Monsterboard sinds de komst van Warren Hammond in Nederland de weg hier een beetje kwijt is. Maar het is veel erger. Heel Monster is het spoor volledig bijster. Die Hammond kan er helemaal niets aan doen!

Wat is er aan de hand? Nou, Monster denkt iets slims te hebben bedacht: Monster Makes the Job Search Process More Social. Via Twitter. Met dank aan Katrina Kibben, Monster’s social media ninja

En wat heeft die Katrina Kibben dan voor slims bedacht? Nou, dat wil je niet weten. Maar eerst een aantal veiligheidsmaatregelen: Zitten we goed, in een stevige stoel? Geen hete dranken die je per ongeluk over je computer of het eigen lichaam kan gooien? Goed. Daar gaan we dan.

Monster zoekt 1 vacature voor je via hun precision job search matching engine. Jawel, 1 vacature. Hiervoor moet je op woensdag of vrijdag tussen 15:00 en 16:00 uur (Oostkust VS) een tweet sturen naar @MonsterKAW met hashtag monsterlive. Waar je natuurlijk ook nog jouw voorkeursfunctie en werklocatie in aangeeft.

Vervolgens krijg je van Monster een tweet terug met 1 vacature en een link naar meer resultaten.

Dus… in plaats van even op de Monster site te zoeken naar passende vacatures wacht je tot woensdag- of vrijdagmiddag om een tweet naar Monster te sturen. Tussen 15:00 en 16:00 wel te verstaan. Whahaha!

Is die Katrina Kibben een social media ninja of een social media moron? Ik heb mezelf bijna een derde hernia gelachen. Wat een volstrekt stompzinnige actie. En wat zou Monster in godsnaam bedoelen met: Monster Makes the Job Search Process More Social? En wat is in hemelsnaam social aan deze actie? Of zou Monster hiermee het gebruik van Twitter bedoelen? Hahaha…, shit, schiet die derde hernia er alsnog in.

Monster is het spoor echt volledig bijster. Wie helpt deze club uit haar lijden, want het is ondraaglijk om te zien hoe men blunder op kosmische blunder stapelt.

Ik zit als laatste nog wel met een prangende vraag. Weet iemand wat een precision job search matching engine eigenlijk is? Want ik heb oprecht geen idee. Of heeft die social media ninja dit soms ook bedacht?

Geef een antwoord

5 Comments