Geen Recruiter van het Jaar bij Recruiters United

De enige recruitment beauty contest met enige inhoud is voor dit jaar afgelast. Recruiters United meldt daarover het volgende:

Mededeling Recruiters United Zitten we voortaan opgescheept met de gemankeerde verkiezingen van Werf& en CSN?

Ik hoop oprecht dat zij dezelfde keuze maken als Recruiter United. En dat Recruiters United vervolgens als enige besluit toch weer een verkiezing te gaan organiseren. Dan is de orde in het heelal weer hersteld.

Geef een antwoord

7 Comments
 • ton rodenburg
  says:

  ha martijn,
  Jezus man, wat een aperte lulkoek! Ik nodig je van harte uit eens een bakje koffie te drinken en jouw ideen over onze club te horen. Hoop wat van je minder positieve beeldvorming weg te kunnen nemen!
  Een vrolijke groet!
  Ton

 • Marc Drees
  says:

  @Ronald:
  Als je Marc met een ‘c’ zou willen schrijven dan lijkt me dat een prima plan. Net als het gezamenlijk organiseren van zo’n verkiezing. Waar overigens Bas Westland (EmploIT) natuurlijk al een uitstekende voorzet voor heeft gegeven. Met de digitaal levende Roos van Vugt als eerst winnaar. Willen we er een heuse happening van maken dan is het natuurlijk een fantastisch aanbod van je om dit te faciliteren!
   
  Misschien dat dit eens een goed onderwerp is van de populaire serie “Van twee kanten” van Bas Westland? Eens kijken hoeveel animo er is, blogging style?

 • ronald van den hoff
  says:

  @Martijn: Wat is dan de relatie tussen de jury en de laatste winnaar marielle sijgers?
  @Mark: waarom organiseren we niet met alle recruitmentblogs ( jij, hrlog, rectec, puurp&o, hrmbeweegt etc) samen zo’n verkiezing? wij faciliteren de zaak wel :-))

 • Gijs Notté
  says:

  ik vraag me af of mensen buiten het vakgebied hier iets van zullen begrijpen. Een 100% zuivere verkiezing is sowieso een illusie en een onafhankelijke jury bestaat al helemaal niet. Daarbij is er geen enkele recruiter die als primaire doel heeft een prijs te winnen (uitzonderingen daar gelaten). Dus waarom een prijsje? Voor de uitstraling buiten het vakgebied lijkt me. Het is een marketing instrument voor een brede doelgroep.
  Die andere prijsjes zijn commerciele speeltjes van individuen, daar moet RU zich niet aan spiegelen. Zij dienen een breder doel, althans, dit behoren zij te doen.
  Kortom, jammer dat het niet doorgaat en @Martijn, jij, principes? Je begint steeds meer op Marc te lijken. Hou je haargrens maar goed in de gaten 🙂

 • Martijn Smit
  says:

  Kijk eens naar de winnaars van  de afgelopen jaren en wie de jury zijn, nogmaals laat me niet lachen. Ik heb uit principe mijn lidmaatschap opgezegd, als we het hebben over laten we elkaar bevlekken.