Hoe zien Monster’s cijfers er uit?

Vandaag komt Monster met de cijfers over het eerste kwartaal van 2010. Dat wordt voor de wereld van vacaturesites natuurlijk bijzonder interessant. Tenslotte moet hieruit blijken of niet alleen de uitzenders in de VS aantrekken, maar dat ook voor de vacaturesites betere tijden zijn aangebroken.

Terwijl Monster VS in het 4e kwartaal van 2009 nog een omzetdaling van 33% ten opzichte van hetzelfde kwartaal van 2008 liet zien (die al een 22% daling liet zien ten opzichte van 2007) groeide de Amerikaanse uitzendwereld in de periode al geruime tijd tegen de klippen op:

 ASA: Uitzendindex VS, 2006 - 2010 ASA: Uitzendindex VS, 2006 – 2010

En hoewel de rebound van de uitzenders in het eerste kwartaal van 2010 niet bepaald indrukwekkend is moet er zo langzamerhand ook iets bij de vacaturesites te zien zijn. Toch?

Later vandaag weten we meer. Spannend!

Geef een antwoord

1 Comment