Cruiming wil nog (veel) meer

Jan-Peter CruimingJan-Peter Cruiming (oprichter Nationale Vacaturebank) zocht enkele maanden geleden de aandacht om zijn nieuwe initiatief aan te kondigen (met werknaam VacatureCompas): één vacaturesite die een compleet overzicht biedt. En dat niet alleen; vacatureplaatsingen zijn ook nog eens gratis.

Deze ambitie lijkt overigens nog groter te zijn dan ik al dacht omdat Cruiming zelfs internationale plannen heeft met dit initiatief. Hij is op dit moment druk doende om de grote vacatureleveranciers aan zich te binden, en daar is deze expansiedrift aan de orde gekomen.

Het wordt dus steeds interessanter; ik kan bijna niet wachten tot zijn site live gaat. Wat volgens planning deze zomer moet gebeuren.Jan-Peter Cruiming
Jan-Peter Cruiming (founder of Nationale Vacaturebank) was looking for attention a couple of months ago to present his new initiative (with the working name VacatureCompas): one vacancy site that gives a full overview. And not just that; posting a vacancy will also be free.

This ambition seems to be bigger than I originally thought since Cruiming even has international plans with this initiative. At the moment, he is busy wooing big vacancy suppliers to post their vacancies with him, and that is where his new expansion plans were mentioned. This just keeps getting more interesting; I can hardly wait until his site goes live. Which, according to the plan, should happen this summer.

Geef een antwoord