Interessante video

Afgezien van de nodige conservatieve standpunten is dit een lange maar buitengewoon interessante video over de stand van de Amerikaanse economie. Voor wie een uurtje overheeft:

Geef een antwoord

4 Comments
 • Abdel
  says:

  Schitterende film! Bedankt Marc. Nadeel van deze film is dat wat ik al vermoede hierdoor wordt bevestigd. Het kost mij steeds meer moeite om te geloven dat het allemaal wel meevalt. Ik denk dat een ding zeker is. Het is niet of maar wanneer we de klap krijgen. Het spijt me als ik te negatief ben, moet er ook bij zeggen dat mijn kennis beperkt is op dit gebeid.

 • Marc Drees
  says:

  @Pim:
  De arbeidsmarkt is zowel ontvanger als gever van economische signalen. Gezien de ongekend turbulent economische tijden waarin we ons op dit moment bevinden is het naar mijn mening van belang om de impact van de economie op de arbeidsmarkt met enige regelmaat te belichten. Anders lijkt RecruitmentMatters op de notulen van een bridgeclub tijdens de hongerwinter van 1944; er is buiten een drama gaande, maar als je de tekst leest lijkt het alsof er niets aan de hand is.
   
  En bedankt voor de suggestie, maar EconomyMatters mag zeker door anderen geclaimd worden

 • Pim
  says:

  er is nog een leuke domeinnaam vrij als je iets over economie wil doen 😉 Beetje in de lijn van wat je nu doet. Moet je wel snel zijn anders is ie weg..