IKKI passeert 100.000 leden

Logotype IKKIDit is toch wel een mijlpaal die het vermelden waard is: IKKI heeft de magische grens van 100.000 leden gepasseerd. Voor wie het nog niet weet: IKKI is een sociaal netwerk van USG People dat als enige onderdeel van de uitzender een enorme groei heeft laten zien in de afgelopen tijd.

Overigens is dat natuurlijk alleen een groei in leden, want verder is IKKI een zogenaamde loss leader. Er gaat alleen maar geld in. Maar het getuigt ook van moed dat USG tijdens een recessie een dergelijk initiatief de ruimte geeft om zich te bewijzen.

Gefeliciteerd en op naar de 250.000!

Geef een antwoord

7 Comments
 • Michel Rijnders
  says:

  @Marc het is niet zozeer een bevinding, maar oprecht een vraag.
  @Marco Indexatie van profielen staat wel standaard aan. Wanneer je een profiel registreert dan is de enige optie die je tegenkomt: “Maak mijn IKKI-profiel onvindbaar voor zoekmachines.”. Deze staat standaard niet aangevinkt. En als deze niet aangevinkt staat wordt je profiel geindexeerd. Ik heb het net nog even getest met het aanmaken van een nieuw profiel.
  Je moet serieus eens naar die Google Indexatie kijken. “Meer dan 5000 vacatures”, “meer dan 100.000 profielen” standaard vindbaar en dan nog eens natuurlijk alle groepen en artikelen. Als er dan maar “Ongeveer 3.830 resultaten” in Google geïndexeerd zijn heb je een vrij heftig indexatieprobleem. Wat volgens mij vrij makkelijk op te lossen is.

 • Marco van Hurne
  says:

  @michel. Indexatie van profielen staat niet automatisch aan. En als je de zoekfunctie op ikki gebruikt zonder een keyword in te vullen toont deze de vast de helft van het aantal leden (49.000). 

 • Marc Drees
  says:

  @Michel:
  Dan houden ze daar bij IKKI mij al heel lang voor het lapje. Volgens mij zijn het er echt 100.000, maar ik ga er vanuit dat er vanuit IKKI wel met een steekhoudend argument wordt gekomen om jouw bevinding te verklaren.