Waar is 538baan toch gebleven?

Niets is zo vergankelijk als een vacaturesite. Dat geldt in ieder geval voor 538baan, de volstrekt zinloze en ondertussen verdwenen vacaturesite van radio 538. De URL 538baan.nl levert me dit op:

image

Volgens een aantal berichten betrof 538baan een actiesite in het kader van de Dag van de Arbeid (1 mei). Wat een verklaarbare reden voor het verdwijnen van de site zou zijn. Maar dat is in tegenspraak tegelijkertijd met dit bericht op InGoedeBanen:

image

Wie gaat er nou vacatures via InGoedeBanen posten naar een site die niet langer zou bestaan? Zeg het maar, want ik snap het niet meer. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat iemand de site van 538baan zal missen, is dit wel een heel vreemde situatie.

Met dank aan Jan-Willem voor de tip over 538baan.

Geef een antwoord