VKbanen bijlage al bijna dood?

Sinds maart van dit jaar verschijnt VKbanen niet langer als apart weekblad maar uitsluitend nog als bijlage bij de Volkskrant op zaterdag. En vandaag zag ik deze bijlage voor het eerst (ik imagelees geen kranten, behalve het Financieele Dagblad op vrijdag en zaterdag).

En ik vraag me af hoelang deze bijlage nog zal leven. In totaal 21 pagina’s papier met slechts 6 personeelsadvertenties. Plus een advertorial van GITP. Daar zal de kachel niet van kunnen blijven branden, schat ik zo in.

De vraag is dus niet of VKbanen als bijlage zal overleven, maar hoe lang deze bijlage nog op zaterdag met de rest van de Volkskrant meekomt. Want hoewel De Persgroep Banen fantastische vergezichten schildert (een unieke toegang heeft tot ruim 2 miljoen talenten binnen de Nederlandse beroepsbevolking) over de mogelijkheden van print is de werkelijkheid natuurlijk volstrekt anders.

Of zou Van Thillo denken dat bij een aantrekkende economie ook de personeelsadvertenties in print weer gaan groeien? Whoehaha…

Geef een antwoord