Ewout Bolhuis vertrekt? WTF…

Ewout BolhuisEen aderlating voor de innovatiekracht van het Nederlandse recruitmentvak: Ewout Bolhuis heeft zijn pet bij Deloitte aan de recruitmentwilg gehangen. Schandalig natuurlijk; maar wat kan je eraan doen? De teleurstelling voor het onterecht missen van de Gouden Cursor is hem misschien toch teveel geworden?

Het betekent wel dat er bij Deloitte nu een vacature is voor een Recruitment Leader. Jawel! En dat is wel weer een heel interessante functie bij een bedrijf dat zonder enige twijfel als zeer innovatief (op online recruitment gebied) mag worden gekenmerkt. Maar waar zeker nog het nodige kan worden verbeterd in bestaande initiatieven en waar ongetwijfeld ook een massa nieuwe uitdagingen liggen.

Wie durft?

En wat gaat Bolhuis nu doen?

Geef een antwoord

7 Comments