Hoeveel online netwerken voor recruiters?

Door de bomen het bos niet meer zien? Personeelslog heeft vandaag een update van haar overzicht van online netwerken voor Nederlandse recruitment- en HR-professionals. En dat zijn er volgens Personeelslog ondertussen meer dan 80. Allereerst natuurlijk respect voor alle werk die hierin is gaan zitten. Tegelijkertijd biedt deze lijst voor iedere recruiter en HR-medewerker een vrij uitputtend overzicht van plaatsen waar recruiters online uithangen.

Maar wat zijn het belachelijk veel plekken! Want ik kan me niet voorstellen dat een dergelijke versnippering een voordeel is voor de gemiddelde arbeidsmarkt professional. Op hoeveel plaatsen kan/wil je kijken om (eventueel) relevante informatie te vinden? Uiteindelijk schaadt overdaad. Tijd voor een ferme consolidatie?

Geef een antwoord