Monster Employment Index over juni 2010

Logotype Monster Employement IndexVoor lezers van RecruitmentMatters die nog altijd waarde hechten aan de Monster Employment Index (MEI) is er goed nieuws: de rapportage over juni is beschikbaar. Het feit dat ik een link naar dit rapport geef betekent nog niet dat je er op hoeft te klikken… En het is beter om dat niet te doen; zoals altijd bevat de MEI geen informatie die je niet al via de ABU had kunnen krijgen.

Deze keer geen hilarische onzin uit de mond van Warren Hammond (General Manager Benelux). Wijs geworden houdt de man het bij een zeer neutrale: The first annual increase in online job postings for two years highlights an overall improvement in the recruitment industry

Da’s lekker veilig. Maar wel wat saai natuurlijk…

Geef een antwoord

2 Comments