RecruitmentMatters op de iPhone: sneak preview

Apple iPhone De iPhone vormt een steeds belangrijker device waarmee RecruitmentMatters wordt bezocht. En hoewel op respectabele afstand is de iPad ondertussen al een goede derde. Ongetwijfeld zal de iPad in de komende maanden verder oprukken en mogelijk de iPhone binnen afzienbare termijn voorbijstreven.

Ondertussen vormen deze twee devices van Apple bijna 5% van het aantal bezoekjes op RecruitmentMatters; het zal me bijzonder weinig verbazen als dat percentage in de komende periode alleen maar verder groeien. Het leek gaat me dan ook een interessant experiment om voor beide devices een applicatie te laten ontwikkelen. Allereerst om een snel groeiende doelgroep een interessant alternatief te bieden. Maar ook om te leren van de mogelijkheden en beperkingen die deze devices met zich brengen. Als de voortekenen zich niet bedreigen gaan smartphones en tablet PC’s een zeer fraaie toekomst tegemoet. En die toekomst wil ik graag begrijpen.

De designfase is momenteel achter de rug; er wordt hard gebouwd aan de applicaties. Als eerste is de iPhone app aan de beurt. Het leek me daarom een goed moment om een sneak preview te geven van het te verwachten eindresultaat::

RecruitmentMatters | iPhone app

Oplettende lezertjes zullen zien dat het zelfs mogelijk wordt om een artikel als favoriet te kenmerken (Favs); een functie die ook op de iPad beschikbaar zal komen.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe het er in de praktijk uit gaan zien; een eerste blik op een (deels) werkende applicatie krijg ik aanstaande dinsdag. Ik kan niet wachten… Wijs geworden door de make-over van de website ga ik geen termijnen noemen waarop de iPhone app beschikbaar zal komen. Tenslotte is techniek altijd nog een stuk weerbarstiger dan je denkt. In ieder geval bij mij…

Er zijn nog veel meer screenshots beschikbaar, maar het leek me leuk om alvast een tipje van de sluier op te lichten. En op een later moment zal ik natuurlijk ook een sneak preview van de iPad geven.

Geef een antwoord

1 Comment