Schrijf een blog posting en win een aaiPet

aaiPet Een uitnodiging om een blogposting te schrijven over hoe de komst van de iPad de online recruitment markt gaat beinvloeden. Betekent de komst van de iPad de redding van krantenuitgevers? Gaan rijke vacatures (inclusief video, geluid) nu een gouden toekomst tegemoet? Of heeft de iPAd geen enkele impact?

Het maakt niet uit, zolang je verhaal maar uitnodigt tot nadenken en discussie. En natuurlijk vrij is van enige vorm van onbeschaamde zelfpromotie! Maar dat spreekt voor zich. Onder de inzenders verloot ik een totaal van 10 aaiPetten. Als dank voor de inspanning en om te kunnen pochen naar hun vriendenkring.

Dus waar wacht je nog op? Klim in de pen en stuur je verhaal naar marcdrees@planet.nl. Misschien ben jij straks wel de gelukkige en trotse eigenaar van de enige echte aaiPet

Geef een antwoord

8 Comments