Ewout Bolhuis heeft opvolger!

Henriette van RhoonJawel, Deloitte heeft een opvolger voor de vertrekkende Ewout Bolhuis. En jawel, het is ‘natuurlijk’ een vrouw geworden. Nee, niet de alom aanwezige Roos van Vugt (die heeft het te druk). Het is de voor de buitenwacht onbekende Henriette van Rhoon geworden. Zij wordt dus de nieuwe Recruitment Leader!

Afkomstig van ABN AMRO waar ze nu nog werkzaam is als Manager Graduate Recruitment en verder verantwoordelijk is voor de interne arbeidsmarkt binnen De bank. Of nee, die hoofdletter mag tegenwoordig niet meer. Hoe dan ook, Van Rhoon kan aan de bak bij Deloitte. Waar zeker nog het nodige kan worden verbeterd in bestaande initiatieven en waar ongetwijfeld ook een massa nieuwe uitdagingen liggen.

Vanaf deze plaats: veel succes in deze nieuwe functie!

Update: Van Rhoon start per 1 oktober in haar nieuwe functie

Geef een reactie